Nieuws - pagina 5

Suikerfeest

Suikerfeest

19 juni 2018 - Dinsdag 19 juni​ wordt er bij ons op school aandacht besteed aan het suikerfeest. Alle ouders worden van harte uitgenodigd om na het brengen van de kinderen, om 8.30 uur in de aula te verzamelen. Daar kunnen we gezamenlijk wat eten en drinken. We zouden het leuk vinden als u wat hapjes mee neemt voor de andere ouders. Ook de kinderen worden niet vergeten. Twee ouders van de ouderraad zullen in alle klassen iets vertellen over het suikerfeest. Ook krijgen ze een kleine traktatie.
Ontruiming

Ontruiming

12 juni 2018 - Op dinsdag 12 juni is de brede school poptahof ontruimd. Het ging om een oefening, zodat we  weten wat we moeten doen om snel buiten te zijn als er écht iets aan de hand is. De oefening is goed verlopen. De kinderen van de Parkschool bleven rustig en reageerden snel op de signalen  van de leerkrachten. Goed gedaan allemaal!
Prince als directeur

Prince als directeur

08 juni 2018 - Donderdag 7 juni​ was er voor een dag een  vervangende directeur in de persoon van  Prins Asante uit groep 8.  Op zijn verjaardag heeft  hij een aantal taken van  Nico overgenomen. Zo heeft hij ervaren wat een  pittige klus het is om directeur van een school te  zijn. Hij heeft in alle klassen een observatie gedaan, gesprekken met leerkrachten gevoerd , pleinwacht gedraaid en nog veel meer zaken. Hij heeft het erg goed gedaan.
1 2 3 4 5