Laatste wijziging: 06 april 2020, 08:09 uur

scholensluiting

De regering heeft besloten tot het sluiten van de scholen. Dat heeft enkele gevolgen. Via deze pagina houden we de ouders van de leerlingen van de Parkschool op de hoogte. De informatie op deze pagina wordt regelmatig aangevuld. Er wordt op dit moment hard gewerkt om voor alle klassen zoveel mogelijk thuiswerkopdrachten klaar te zetten.

 

 

Meer informatie is ook te vinden op de website van Librijn: https://www.librijn.nl/scholensluiting/ouders-verzorgers

  • Alle leerlingen kunnen vanuit huis inloggen op hun cloudwise account: https://cloudwise-sso.appspot.com/login?r=~/jsonsec/login&t=179218 . Zij kunnen hiervoor hun eigen persoonlijke inlognaam en wachtwoord gebruiken van school. Hier staan verschillende leerzame websites per groep. 
  • Er is op dit moment van groep 4 t/m 8 een google classroom actief. Kijk op de pagina van de groep voor meer informatie.
  • Voor groep 5 t/m 8 wordt er dagelijks werk gezet op Snappet. Uw kind kan hierop thuis inloggen. Uw kind weet als het goed is zijn inlogcodes, indien dit niet het geval is kan uw kind via mail of google classroom contact zoeken met zijn leerkracht.
  • Voor alle groepen geldt dat lezen erg belangrijk is, zorg dat uw kind thuis dagelijks leest of dat u uw kind dagelijks voorleest. Dit is goed voor de woordenschat en de leesontwikkeling.
  • Op het schoolaccount van Squla kan uw kind op verschillende vakgebieden oefenen en kan de leerkracht ook zien wat goed gaat en waar nog extra hulp bij nodig is. De pagina is alleen beschikbaar tussen 08.00 en 15.00. Uw kind heeft hiervoor een inlogcode nodig. De meeste leerlingen hebben deze al. Als dit nog niet het geval is volgt er zo spoedig mogelijk een bericht van de leerkracht met de inloggegevens. U kunt bij Squla komen via cloudwise of https://leukleren.squla.nl/ .
  • De kinderen die extra nederlandse les krijgen kunnen werken op hun account van horen zien en schrijven. De leerkrachten zorgen dat hier voldoende werk opstaat.Deze is te vinden via cloudwise of https://www.hzs-digitaal.nl/Login.aspx
  • Voor de groepen 3//4/5 staat er extra oefen materiaal op Gynzy kids. Deze pagina is te vinden via cloudwise of https://www.gynzykids.com 
  • Via cloudwise even oefenen of https://evenoefenen.nl/ kom je op een website. Daar staan verschillende links naar websites waar leerlingen van groep 4 t/m 8  kunnen oefenen. 
  • Via https://soundcloud.com/user-471953934 kunt u verhalen voor de thuis laten voorlezen aan uw kind.
  • Via https://schooltv.nl/ kan uw kind tv kijken waar hij/zij ook nog van leert.